Belediye başkanına silahlı saldırıda flaş gelişme

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, sabah saatlerinde makamında silahlı saldırıya uğradı. Başkan Yener Acar’ı yaraladıktan sonra polis ekipleri tarafından kaçmaya fırsat bulamadan gözaltına alınan Ç.Y., sorgulanmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü

Belediye başkanına silahlı saldırıda flaş gelişme

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, sabah saatlerinde makamında silahlı saldırıya uğradı. Başkan Yener Acar’ı yaraladıktan sonra polis ekipleri tarafından kaçmaya fırsat bulamadan gözaltına alınan Ç.Y., sorgulanmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

 

‘KAFETERYA İÇİN YER İSTEDİM’

 

Ç.Y.’nin ilk ifadesinde başkan Acar’dan TOKİ civarında kafeterya için bir yer istediği, olay sabahı bunu konuşmak için makamına gittiğinde başkanın talebe olumsuz yanıt vermesine sinirlendiğini belirterek, ‘Hiç bir tartışmamız olmadı. Tabancamı çıkartıp öfkeyle sağ bacağına bir el ateş ettim. Üzerime gelen olmasın diye sonra da havaya tek el ateş ettim. Pişmanım’ dediği öğrenildi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X