Belediye Başkanları Birliğinden Seminer

Genel Başkanlığını Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yaptığı Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından, belediye başkanlarının ve belediye üst düzey yöneticilerinin katılacağı hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Belediye Başkanları Birliğinden Seminer

Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan hizmet içi eğitim seminerinde Belediye Başkanlarının görev ve sorumlulukları, Stratejik Yönetim ve Stratejik Planlama, Belediyelerin Finans Kaynakları, Belediye icraatlarının sosyal medyada tanıtımı ve sosyal medya kullanım teknikleri gibi konular ele alınacak. Seminere konuşmacı olarak Mali İdareler Kontrolörü Nihat Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Müşaviri ve Yerel Yönetim Uzmanı Dr. Sermet Başaran ve Sosyal Medya Uzmanı Haydar Emin Dinler katılacak. Birliğin Genel Başkanlığını yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hizmet içi eğitim seminerleri ile birlik üyelerine ve Belediye başkanlarına katkı vermeyi amaçladıklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X