Belediye başkanları MK Paşa’da buluştu

Ak Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı’ Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın ev sahipliğinde yapıldı.

Belediye başkanları MK Paşa’da buluştu

SEZGİN EREN

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile 14 ilçe Belediye Başkanının katıldığı yemekli koordinasyon toplantısında, Büyükşehir Belediyesi daire amirleri de hazır bulundu. Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ‘Buradaki amacımız, vatandaşlarımızdan gelen farklı problemlerin çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunmak, ziyaret edilen ilçedeki yatırımları gözden geçirip, seçim öncesi verilen taahhütlerin son durumlarını değerlendirmek. Bu günde Mustafakemalpaşa ilçemizde hangi taahhütte bulunmuşuz, hangilerini gerçekleştirmişiz, hangileri proje aşamasında, onların değerlendirmesini yapacağız. İlk olarak Mustafakemalpaşa Belediyesinin, daha sonrada Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sunumunu izleyerek iki belediyenin çalışmalarını gözden geçireceğiz’dedi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ‘Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı’ 4.5 saat sürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X