Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Belediye Başkanları sandık başında

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan 25. Dönem Milletvekili Genel seçimi için sandık başına gitti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Eşi Sevginaz Dündar ile birlikte oyunu kullanmak için Fethiye mahallesindeki Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Faik Çelik yerleşkesine geldi. 

Bin 220 numaralı sandıkta oyunu kullanan Dündar, sonuçların Bursa’ya, Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Seçim dönemlerinde vatandaş olarak asıl görevimiz sandığa gidip oyumuzu kullanmak olduğunu ifade eden Dündar, “Bu aynı zamanda demokrasinin de bir gereği. Bizlerde oyumuzu kullanarak bu görevimizi yaptık. Uzun ve güzel bir seçim süreci geçirdik. Olumsuzlukların fazla yaşanmadığı, kardeşlik içerisinde geçen güzel bir seçim dönemi oldu. İnsanlarımızın değişik siyasi görüş ve düşünceleri tabi ki olacaktır ancak, bu ülke bizim, hepimizin. Önemli olan, kardeşlik içerisinde yaşamımızı sürdürebilmek” dedi.

Ornagazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’da eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte oyunu Atatürk İlköğretim okulundaki bin 22 nolu sandıkta kullandı. Çağlayan, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, seçimlerin millet ve devlet için hayırlar getirmesini temenni etti.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, oyunu Yunus Emre İlkokulu’nda kullandı. Eşi Necibe Kurtulan’la birlikte gelen Kurtulan, tercihini bin 263 numaralı sandıkta yaptı. Kurtulan, “Artık söz milletimizde. Seçmenlerimiz en doğru kararı, kendi hür iradeleri içinde vererek, demokratik tercihini kullanacak. Saygı ve hoşgörü içinde, sıkıntıdan uzak güzel bir seçim atmosferi temenni ediyorum” diye konuştu.


Avatar Seç KAPAT
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü, Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen
Sıradaki Haber Bursa Olgunlaşma Enstitüsü’ne Budapeşte’de yapay zeka eğitimi