‘Belediye Benimle’ile sorun azalacak

Orhangazi Belediyesi, yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü ve sürekli hale getirilmesini düşünüldüğü ‘Belediyem Benimle Projesi’ ile vatandaşlardan gelecek talep ve görüşler alınacak, icabederse anlık çözümler üretilecek.

‘Belediye Benimle’ile sorun azalacak

NEVZAT OKUMUŞ

 

Orhangazi Belediyesi bünyesinde oluşturulan ve konu ile ilgili eğitimini tamamlamış 6 kişilik özel ekiple yürütülecek proje kapsamında, Orhangazi’de ilçe merkezi hem de dış mahallelerde ev ziyaretleri gerçekleştirip, bire bir vatandaşlarla görüşmeler yapılacak.

 

 10 SORUDA TALEPLER DİNLENECEK

‘Belediyem Benimle’ Projesi ile 10 sorudan oluşan form içinde sosyal aktiviteler, temizlik işleri, çocuk parkları ve diğer park alanları, Sosyal Belediyecilik çalışmaları, zabıta biriminin çalışmaları, İmar ve Şehircilik planlamaları, Engelli Koordinasyon Merkezi çalışmaları, Evde sağlık ve evde Temizlik hizmetleri ile ilgili çalışmalar, Ak Masalar projesi ve alt yapı, asfalt parke gibi çalışmalar konusunda vatandaşların görüşlerini alınacak. 

ANLIK ÇÖZÜMLER ÜRETİLİYOR

Vatandaşlarla birebir görüşmeler esnasında gelen talep ve istekler doğrultusunda anlık çözümlerin de üretileceği belirtildi. Yaklaşık 3 ay önce projeyi hayata geçiren Orhangazi Belediyesi, şimdiye kadar Bin 600 ev ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretleri esnasında 6 bin vatandaşla yüz yüze görüşmeler yapılarak talepleri dinlendi. Orhangazi’de 80 bin vatandaşa ulaşmayı hedefleyen Orhangazi Belediyesi, bu sayede hem hızlı çözüm üretimi yapacak hem de vatandaşların ağırlıklı talepleri öncelik sırasına göre hayata geçirilecek.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Şehrin imarıyle birlikte yeni Orhangazi Projesini hayata geçirirken, önceliğimiz ve en fazla önemsediğimiz konu olan vatandaşlarımıza birebir ulaşıp taleplerini dinlemek. Proje ile son derece olumlu sonuçlar ve geri dönüşümler alıyoruz. Bizler bu şehrin hizmetkarıyız. Vatandaşlarımızın emrindeyiz. Projemiz ile hem şehrin imarı, hem de sosyal belediyecilik vasıtası ile vatandaşlarımıza birebir temas etmiş oluyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X