Belediye binası ve meydan projesi yarışması sonuçlandı

İnegöl’de eski hastanenin bulunduğu alanda yapılması planlanan belediye hizmet binası ve meydan projesi için düzenlenen mimari yarışma sonuçlandı.

Belediye binası ve meydan projesi yarışması sonuçlandı

Çalışma için ulusal çapta başlatılan mimari proje yarışmasında, Başkanlığını Doç. Dr. Mimar Nurbin Paker’in yaptığı 13 kişilik jüri ve danışman ekibinin değerlendirmeleri sonucunda İnegöl’e değer katacak olan proje belirlendi.

Aylardır merakla beklenen proje pazar günü yapılacak ödül töreninde tanıtılacak. İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinden birbirinden iddialı 49 projenin katıldığı yarışmada birinciliği M. Arif Suyabatmaz’ın temsilcisi olduğu ekip kazandı. 

İnegöl Belediyesi’nde yapılan açıklamaya göre 5 Haziran Pazar günü saat 16.00’da Kültürpark Fuar Alanı girişinde düzenlenecek törende katılımcılara ödülleri teslim edilecek. Ödül töreninin ardından proje sahipleri ve ilçe halkının da katılabileceği kolokyumda mimari projenin hangi özelliklerinden dolayı en iyi proje seçildiği katılımcılar ile paylaşılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X