Belediye personeli stresi yönetmeyi öğrendi

Gürsu Belediye personeli, düzenlenen eğitim programıyla stresle başa çıkma yöntemlerini öğrendi.

Belediye personeli stresi yönetmeyi öğrendi

OSMAN GÜNEŞ

Gürsu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Stresle Başa Çıkma Yöntemleri’ konulu eğitim kapsamında, belediye personeli stresle başa çıkma yöntemleri konusunda bilinçlendirildi. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğü’nde görev yapan Psikolog Derya Yürür tarafından verilen eğitimde; stresin fiziksel, duygusal ve zihinsel etkilerine ilişkin bilgiler sunuldu. 

Öncelikle strese neden olan durumun tespit edilmesi gerektiğini belirten Yürür, sonrasında stresle başa çıkma yollarının denenmesi gerektiğini vurguladı. Stresi yönetebilmek için, varolan psikolojik durumdan çıkmanın büyük önem taşıdığını söyleyen Yürür, stresten kurtulmanın bilinçli bir çabayla yapılabileceğini ifade etti. 

Eğitim sırasında, müzik ve yönlendirici ses eşliğinde uygulamalı olarak yapılan egzersizle, personelin stresten kurtulma yöntemlerinden birini tecrübe etmesi sağlandı. Eğitimin sonunda, Belediye Başkanı Mustafa Işık tarafından Psikolog Derya Yürür’ e teşekkür belgesi sunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X