Belediye personelinde sosyal denge sevinci

İznik Belediyesi memurlara yüzde 15’lik sosyal denge zammı vererek 41 belediye çalışanının yüzünü güldürdü.

Belediye personelinde sosyal denge sevinci

HAYRİ ŞEN

İznik Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen imza törenine, BEM-BİR-SEN Bursa Şube Başkanı Ali Alan ve Başkan Yardımcısı İsmail Taş, İznik Belediyesi Bem-Bir-Sen temsilcisi Namık Nuri Sabancı ve İbrahim Ethem Koçum katıldı. Birçok ilke imza attıklarını ifade eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ‘Bu hizmetleri yaparken elbette çalışanlarımızın çok önemli katkıları bulunmaktadır. 12 Eylül 2010’da yapılan referandumla memurlara da toplu sözleşme yapma hakkı verildi. Bu kapsamda memur ve sözleşmeli personelimizin çalışma şartlarını iyileştirmek için Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzalıyoruz. Biz her şeyden önce aynı gemide yolculuk yapan, aynı yöne giden yolcularız. Bir ve beraberiz. İznik halkına hizmet etmekle mükellefiz” dedi.

Sosyal denge zammının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden İznik Belediyesi BEM-BİR-SEN Temsilcisi Namık Nuri Sabancı ise, “Başkanımızın maddi ve manevi desteğinden dolayı kendisine çok çok teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X