Belediye personeline hizmet içi eğitim

Gürsu Belediyesi vatandaşlara daha iyi ve daha hızlı hizmet sunabilmek için hazırladığı hizmet içi eğitim programlarını sürdürüyor.

Belediye personeline hizmet içi eğitim

Bu kapsamda Kamu İhale Mevzuatı’ na ilişkin düzenlenen eğitim programıyla, yetkili personellerin mevzuata ilişkin bilgilerini tazelemeleri ve gelişmeleri takip etmeleri sağlanıyor. 

Stratejik Planlama Birimi ve BEBKA işbirliğinde düzenlenen seminerler kapsamında gerçekleştirilecek eğitimle, yapım işleri ihaleleri, hizmet alım ihaleleri, danışmanlık hizmet alım ihaleleri, Sayıştay Kanunu, belediye şirketlerinin denetimi, Kamu İhale Kanunu, Kamu İhale Uygulama Yöntemleri, Kamu İhale Genel Tebliği, Kamu İhale Kurumu kararları ve önemi, Türk Ceza Kanunu’nun ihale ile ilgili hükümleri hakkında bilgiler verilerek ihale süreçlerinde aksaklık yaşanmamasının önüne geçilmiş olacak. 

Belediye Başkanı Mustafa Işık, bu tür hizmet içi eğitim seminerlerinin halka daha verimli hizmet sunulması, kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve ilgili personelin değişen kanun ve yönetmeliklerden haberdar olması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Işık, “Belediyemizde her yönden verimliliği arttırmayı, uzmanlar aracılığı ile doğru bilgiye ulaşmayı amaçlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X