Belediye personeline sosyal denge zammı

Gemlik Belediyesi ile Bem-Bir-Sen sendikası arasında süren sosyal denge sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı.

Belediye personeline sosyal denge zammı

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediyesi’nde çalışan 107 memur ve 15’i sözleşmeli toplam 122 personeli kapsayan görüşmeler, üçüncü oturum sonrasında imzalandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, görüşmeleri yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol ve Sendika Bursa Şube Başkanı Ali Alan arasında imzalar atıldı.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, 122 personele en yüksek devlet memuru taban aylığının yüzde 80’i oranında sosyal denge zammı yapıldığını açıklayarak, bu zam oranının her ay maaşlarına ek olarak ödeneceğini söyledi. Sosyal Denge Sözleşmesi 1 Ocak 2017 ile 1 Nisan 2019 tarihleri arasını kapsayacak.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sözleşme görüşmelerini yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Sendika Bursa Şube Başkanı Ali Alan ve Gemlik Temsilcisi Abdullah Dönmez’e teşekkür ederek, iş barışı ve iş huzurunun devam edeceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X