Belediye personeline sosyal denge zammı

İznik Belediyesi bünyesinde çalışan 40 personeli ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesi, Belediye Başkanı Osman Sargın ile Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Alan arasında imzalandı.

Belediye personeline sosyal denge zammı

İznik Belediyesi, çalışanların ekonomik durumunu iyileştirme ve ücret dengesini sağlamak amacıyla ilgili sendika ile yasanın öngördüğü tavan üzerinden sözleşmeyi imzaladı. İki yıllık yapılan sözleşmede 2016 yılı için yaklaşık 650 TL olurken 2017 yılı için ise 750 TL olarak sosyal denge sözleşmesi gerçekleşti. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçeye hizmet eden personelin üstün gayret sarfederek çalıştığını ifade etti. Sargın, “Bu çalışmalarda emeği bulunan personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla da elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan bu düzenlemenin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Alan da, “Sosyal denge sözleşmesini tavandan veren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X