Belediye taziye evi PKK reviri çıktı

Şırnak Cizre’de terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen askeri operasyonlar 44. gününde devam ediyor.

Belediye taziye evi PKK reviri çıktı

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü ilçede dün PKK’lıların revir olarak kullandığı öğrenilen belediyeye ait taziye evine güvenlik güçleri operasyon düzenledi. Güvenlik güçlerinin yaklaştığını fark eden PKK’lılar ise yaralılarla kaçarak taziye evini ateşe verdi. Cudi Mahallesi’nde başka bir bölgeye giden PKK’lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlar sürüyor. insansız hava araçlarından elde edilen görüntülerden izlenen teröristlerin bulunduğu bölgeye birlikler yönlendiriliyor.

BORDO BERELİLER KRİTİK NOKTADA

Bu arada, resmi açıklamalara göre bugüne kadar 446 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği Cizre’de PKK’lıların neredeyse hepsinin Cudi Mahallesi’nde birkaç binada sıkıştıkları belirtiliyor. Özel Harekat Polisi ve Jandarma Özel Harekat timleri, ilçedeki operasyonları ortaklaşa düzenliyor. Genelkurmay Başkanlığı’na bağlı Özel Kuvvetler birliklerinin (bordo bereliler) ise PKK’lıların yerini tespit etmek için ilçenin kritik noktalarına konuşlandırıldığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X