Belediyede 2015 sözleşmesi

Orhangazi Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında, kurumda işçi statüsünde çalışan 52 kişiyi kapsayan 2015 yılına ait Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Belediyede 2015 sözleşmesi

NEVZAT OKUMUŞ

 

Belediye İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Naci Levent, Orhangazi Belediyesi İşyeri Temsilcisi Emrullah Akçay ve belediyede çalışan 52 işçinin katıldığı imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “4+4 şeklinde yüzde 30’lara varan bir zam oranında anlaştık” dedi. 

GÜNDE 70 TL

Orhangazi Belediyesi’ne aktarılan çalışanlar ile önceki çalışanlar arasındaki büyük farkı kapatmak istediklerini belirten Çağlayan, günlük yevmiye bazında 70 TL. ücretlendirme yaptıklarını ifade etti.

“Aldığınız bu zam ve ücretler ananızın ak sütü gibi helaldir” diyen Çağlayan, olanaklar ölçüsünde bir iyileştirme yaptıklarını öne sürerek, sözleşmeyi sendika şube başkanı ile birlikte imzaladı. Çağlayan imza törenine katılan çalışanlarını tek tek kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X