Belediyede sosyal denge imzası

İnegöl Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Ali Alan ve yönetim kurulu üyeleri ile Bem- Bir-Sen İnegöl Temsilcisi Atanur Balcı da hazır

Belediyede sosyal denge imzası

SADULLAH ORGAN

 

İnegöl  Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Yapılan bu sözleşme ile çalışanların ekonomik durumunu iyileştirmek, aynı işi yapan kişiler arasındaki ücret dengesini ve adaletli ücret dağılımını sağlayarak, iş barışını temin etmek ve bu sayede idarenin hizmet üretme kapasitesini güçlendirmek amaçlanmaktadır. Gelişim için ortak harekete ihtiyaç var. El ele verirsek güçlükleri aşar, iyi yerlere varırız. Bu noktada sendikal hakların memurlar açısından yerine getirilmesi için belediye olarak kanun ve mevzuatların verdiği çerçevede elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Ali Alan da, “Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a kamu çalışanlarına sağladığı ve İnegöl’de yaptığı hizmetlerden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Ben inanıyorum ki yürüttüğümüz bu çalışmalarla İnegöl Belediyesi’nde çalışanlar açısından verimlilik ve birlik beraberlik daha da artacak. Başarılara başarılar eklenerek devam edecektir” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X