Belediyede toplu sözleşme

Orhaneli Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında kadrolu 30 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Belediyede toplu sözleşme

OSMAN SAK

Toplu iş sözleşmesi imza törenine Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mehmet Başay, Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin, Şube Genel Sekreteri Selim Bal ve Baş Temsilci Mesut Altay’ın katıldı. 

İKİ YILLIK SÜREYİ KAPSIYOR

Sözleşmeyi karşılıklı anlayış ile tamamladıklarını kaydeden Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin, “01.01.2017 tarihinden geçerli olacak sözleşme imza altına alındı. 2 yıllık bir süreyi kapsıyor. İşçilerin ücretlerinde iyileştirme yapıldı. Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’na işçilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu da, “İşçilerin hakkının alın teri kurumadan verilmesinden yanayız. Göreve geldiğimden itibaren işçilerimizin haklarını vermeye çalışıyoruz. Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş görüşmesinde her konuda anlaştık. Biz çalışanlarımızın üzerinden hizmet veriyoruz. O yüzden onların hak ettiği bu ücretleri vermek istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X