Belediyede toplu sözleşme sevinci

İznik Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi yapıldı. 71 işçiyi kapsayan sözleşme gereği ilk altı ay için yüzde 5, ikinci altı ay için de yüzde 5 oranında zam yapıldı.

Belediyede toplu sözleşme sevinci

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile Hizmet İş Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin arasında, 01 Ocak 2015 ile 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 85 maddeden oluşan sözleşme yapıldı. Sosyal hakların da bulunduğu sözleşme maddelerinde önemli iyileştirmeler gerçekleşti. İmza töreni işçiler tarafından sevinçle karşılandı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Sizlerin ekonomileri ne kadar özgür olursa verimlilikler de o kadar düzgün olur. Elimizdeki imkanları en güzel şekilde sizlere sunmaya çalıştık. İznik’i hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız. Bu sizlerin ve bizlerin gayret ve çalışmaları ile gerçekleşecek. 2015 yılında sizlerinde bildiği üzere projelerimiz bir bir hayata geçmeye başlayacak’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X