Belediyeden 10 bin fıstık çamı

Orhangazi Belediyesi ‘Yılbaşında Ağaç Kesme, Fidan Dik’ sloganıyla düzenlediği kampanyada 10 bin adet fıstık çamı dağıtımı gerçekleştirdi.

Belediyeden 10 bin fıstık çamı

NEVZAT OKUMUŞ

 

Cumhuriyet Alanı’nda Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve okul öğrencileri ile vatandaşların katıldığı kampanyanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Kıyamet kopacağını bilseniz de elinizdeki fidanı dikin diyen bir anlayışın mensupları olarak, ağaca ve yeşile verdiğimiz önemi sürdürüyoruz. Gelecek nesillerimiz çocuklarımızın ağacın ve yeşilin önemini bilerek yetişmeleri de bizler için mutluluk verici. Biz de bu anlayışla bugüne kadar yaptığımız gibi, bundan sonrası için de binlerce fidanın toprakla buluşmasını sağlamak için uğraş veriyoruz” dedi.

Öğrencilerin ağaç konusundaki şiirleriyle anlam kazanan kampanyada, öğrencilerin Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Çağlayan ile birlikte fidan dikimi yapılırken, vatandaşlara ve öğrencilere fidan dağıtımı yapıldı. Belediye Muhtarlıklar Müdürlüğü, ilçedeki uygun okul bahçelerine ve dış mahallelere de fidan dağıtımı yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X