Belediyeden 30 kişilik istihdam

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında temizlik ve çevre düzenleme işlerinde geçici süreyle istihdam edilecek personeli belirledi.

Belediyeden 30 kişilik istihdam

İŞ-KUR ile imzalanan TYÇP protokolü doğrultusunda 30 kişi, 6 ay süreyle belediyede istihdam edilmeye hak kazandı. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan kura çekilişinde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, 130 başvurunun bulunduğu iş için 30 asil ve 30 yedek üyenin noter huzurunda belirlendiği söyledi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin TYÇP projesi kapsamında bugüne kadar 300 kişiye iş olanağı sunduğunu dile getiren Başkan Yardımcısı Eren, ‘Bu proje, hem daha kaliteli ve kalıcı hizmetler sunmak hem de toplumsal riskleri azaltmak için hayata geçiriliyor. Son olarak 30 kişi daha Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çevre düzenleme ve temizlik işleri için işe alındı. Şanslı işçiler 175 gün boyunca görev yapacak. Geçici işçilere çalıştıkları sürece asgari ücret ödenerek, sigorta primleri yatırılacak. Periyotlar halinde bu projeyi uygulamaya devam edeceğiz ‘ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X