Belediyeden alacağı olan esnafa Türkyılmaz’dan çağrı

Mudanya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, gerçekleştirdiği çalışma ile alacağı borçların yanı sıra vereceği borçların da peşine düştü. Mudanya Belediyesi, alacağı olan esnafı arayarak ödemeleri gerçekleştiriyor.

Belediyeden alacağı olan esnafa Türkyılmaz’dan çağrı

Çoğunluğunu Mudanyalı esnafın oluşturduğu alacaklıları arayan Mali Hizmetler Müdürlüğü, ödemelerini yapıyor. Mudanyalı esnafı mağdur etmemek adına bu tür çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediyeden alacağı olan Mudanya esnafına, “Gel kardeşim, al paranı” çağrısında bulundu.

Göreve geldiklerinde 30 milyon TL, daha sonrasında TKVK payı ile birlikte toplam 37 milyon TL’ye yaklaşan borç ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Türkyılmaz, ‘Bu borcumuzu bugün yarı yarıya indirdik. Yaptığımız yapılandırmalar ile borcumuzun kalanını da planlı bir şekilde ödüyoruz. Mudanya Belediyesi’nin tarihinde maddi anlamda da ilkleri gerçekleştiriyoruz” dedi. 

Personel giderlerini yüzde 42’lerden yüzde 30.01 oranına düşürdüklerini ifade eden Türkyılmaz, personeline en yüksek ücreti veren belediyeler arasında olduklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X