Belediyeden borç yapılandırmasına davet

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın, 2014 yılında tahakkuk olunan 9 milyon 701 bin 253 TL’lik emlak vergisinden 7 milyon 155 bin 103 lirasının tahsil edildiğini bildirdi.

Belediyeden borç yapılandırmasına davet

SADULLAH ORGAN

Bugün itibariyle geçmiş dönemden devreden emlak vergisi alacaklarının ise 5 milyon 253 bin 69 liradan 1 milyon 332 bin 216 lirasının tahsilatının gerçekleştiğini belirten Günaydın, “Unutulmamalıdır ki, kamu hizmetlerimizin kesintisiz yerine getirilebilmesi için ödemelerin vadesinde yapılması, planlanmış hizmet ve yatırımlar açısından büyük önem arz etmektedir” dedi.

Belediyeye 2014 yılı öncesi borcu bulunan mükelleflerin emlak ve çevre temizlik vergisi yapılandırması için 31 Aralık tarihinin son gün olduğunu hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın, 2 bin 10 kişinin yapılandırma başvurusunda bulunduğunu ve yapılandırılan borç tutarının ise 1 milyon 434 bin 766 TL olduğunu kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X