Belediyeden zeytincilik atağı

Karacabey Belediyesi, ilçede zeytin toplama istasyonları kurulması ve bölgede alternatif ürün olarak zeytinciliğin yaygınlaştırılıp geliştirilmesi girişimlerine hız verdi.

Belediyeden zeytincilik atağı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bölgedeki zeytin üreticilerinin sorunlarının çözümü adına girişimlerde bulundu. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa ile görüşen Özkan, ilçede zeytin toplama istasyonlarının kurulması ve bölgede alternatif ürün olarak zeytinciliğin yaygınlaştırılması konularını masaya yatırdı. Zeytinciliğin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Özkan, bu konuda üreticilere tam destek vermeye hazır olduklarını aktardı.

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa da, bölgedeki zeytin üreticilerine destek verme ve sorunlarının çözümü ile birlikte, zeytin ekim alanlarının geliştirilmesi ve toplama istasyonları konusunda ortaya konacak proje ve yatırımlara her zaman hazır olduklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X