‘Belediyem Benimle’ yüzleri güldürdü

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Belediyem Benimle”, ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

‘Belediyem Benimle’ yüzleri güldürdü

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın, “Osmangazi’de ihtiyaç sahibi tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar, gerekirse kapı kapı dolaşıp ihtiyaçlarını karşılayacağız, sorunlarına çözüm üreteceğiz” diyerek başlattığı Belediyem Benimle proje ekibi 20 kişilik deneyimli personelden oluşuyor. Projenin hayata geçirildiği 6 aylık sürede 72 mahallede, bin 850 ihtiyaç sahibine ulaşan belediye ekipleri, zor durumda yaşamlarını sürdüren vatandaşlara giyimden gıdaya, ev eşyasından medikal malzemeye kadar çeşitli yardımlarda bulundu. 

Başta belediyeden yardım talep eden vatandaşlar olmak üzere, ziyaret ettiği ailelerin öncelikle ekonomik ve sosyal yaşam standartları ile ilgili bir değerlendirme yapan Belediyem Benimle ekibi, yardım talep eden ailelere başta erzak olmak üzere, ihtiyacına göre ev eşyası, giyecek, yakacak, kırtasiye, kira yardımı, medikal malzeme yardımı gibi pek çok farklı konuda yardımcı oluyor. ‘Belediyem Benimle’ ekibi, kendilerinin dışında diğer kurum ve kuruluşlar tarafından karşılanması gereken ihtiyaçlar ile ilgili de, vatandaşı bilgilendirip doğru adreslere yönlendiriyor. 

Projeyi, öncelikli olarak yaşlı, hasta ve çocukların ihtiyaçları gidermek için hayata geçirdiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediyem Benimle’ projesi ile sosyal yardımlaşma duygusunu yaygınlaştırmak, paylaşımı arttırmak, toplumsal, ahlaki ve sosyal gelişimi desteklemeyi hedefledik. Bu hedef doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalar, vatandaşlarımız tarafından da büyük takdir görüyor. Bizlere çalışma azmi veriyor” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X