Belediyenin araç filosu genişliyor

Karacabey Belediyesi’nin araç filosuna kazandırılan 13 araç törenle hizmete sunuldu. Mehter eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na getirilen araçlar, kurdele kesildikten sonra hizmete girdi.

Belediyenin araç filosu genişliyor

AYDIN FİDAN

Büyük tasarruf sağladıkları hizmet alım ihaleleriyle belediyenin kasasında yılda 6 milyon lira ek bütçe yaratıldığını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, temizlik amaçlı kullanılacak 13 yeni araç alımının belediye bütçesine hiç yük getirmediğini kaydetti. 

Bir yıllık çalışmalara da değinen Başkan Özkan, atıl durumdaki Atatürk Kültür Parkı’nın cazibe merkezi haline getirilmesi amacıyla çeşitli projelerin devreye girdiğini anlattı. 

Bu kapsamda özel yatırımcı eliyle güzel bir tesis kazanıldığını belirten Özkan, Büyükşehir Belediyesi’nin açacağı diğer bir balık restoranıyla da canlılık geleceğini söyledi. 

Güvenlik açısından yeni uygulamaların devreye gireceğini kaydeden Özkan, Atatürk Kültür Parkı’nın bölgede sayılı cazibe merkezlerinden olacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X