Belediyespor’dan baklavalı start

İnegöl ekibi yeni sezon hazırlıklarına startı verdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da izlediği antrenmanda sporculara baklava ikram edildi.

Belediyespor’dan baklavalı start

SADULLAH ORGAN

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda antrenör Ali Bahadır Aksoy nezaretinde ilk çalışmasını önceki gün yaptı. İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş’ın da izlediği antrenmanda turuncu mavili sporculara baklava ikram edildi. 

Yeni sezonda hedeflerinin Avrupa ligine katılmak olduğunu söyleyen başkan Alinur Aktaş, ‘Takıma 9 yeni oyuncu transfer ettik. Bunların 3 tanesi Bulgaristan, Arnavutluk ve Venezuela kökenli. Gerçekten bir Avrupa kupası neden olmasın. Niye İnegöl’ün sesini Avrupa’da duyurmayalım’ dedi.

Belediyespor’a sağlık sponsoru

İnegöl Belediyespor ile İnegöl Özel Aritmi Hastanesi arasında dün sağlık sponsorluğu için imza töreni düzenlendi. Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden turuncu mavililirin geçen yıl sağlık sponsorluğunu üstlenen İnegöl Özel Aritmi Hastanesi, yapılan anlaşma gereği bu yıl da sağlık sponsoru oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X