Belek’te kahkaha sesleri

Bu sezon ilk kez bir arada bu kadar uzun zaman geçiren yeşil beyazlıların neşesine diyecek yok.

Belek’te kahkaha sesleri

Bursaspor’da kamp dönemi oldukça neşeli geçiyor. Bu sezon ilk kez bu kadar uzun süre bir arada bulunan yeşil beyazlıların dünkü çalışmasına Sercan Yıldırım damgasını vurdu. Antrenman öncesi oyunda hata yapan tecrübeli kanat oyuncusunu kıskaca alan yeşil beyazlılar etrafa neşe saçtı. Sercan arkadaşlarının müdahaleleriyle yerde kalırken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun gelişen arkadaşlık ortamından son derece memnun olduğu gözlendi. Çarşamba günü Osmanlıspor’la, cuma günü de Altınordu ile hazırlık maçlarını yapacak olan Bursaspor, Antalya kampını tamamlayıp kente dönecek.

Tek eksik Jorguera

Bursaspor’da şuana kadar kampa katılmayan tek isim Cristobal Jorquera kaldı. Dany ve Sivok’un da akşam idmanına çıktığı, Şilili oyuncunun ise bugün Antalya’ya gelerek kampa dahil olacağı açıklandı.

Antalya yanıyor

Yeşil beyazlılar, dünkü sabah çalışmasını oldukça sıcak bir hava gerçekleştirdi. 15 derece sıcakta yapılan idman oyuncuların yüzünü oldukça güldürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X