Belfodil mi Kleber mi?

En son Parma’da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan İshak Belfodil veya bonservisi Porto’da olan Kleber Laube Pinheiro, teknik heyetin radarında.

Belfodil mi Kleber mi?

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor’da dün Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve transfer komitesi arasında bir toplantı gerçekleşti. Takıma takviye yapılacak isimler üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantıda Ertuğrul hoca, takıma ikinci bir forvet alınması yönünde görüş belirtti. Tomas Necid’in renklere bağlanmasının ardından yeşil beyazlıların üzerinde durduğu isimler ise İshak Belfodil ve Kleber Laube Pinheiro oldu. 

İYİ TAKIMLARDA OYNADI

Bursaspor, Belfodil ile uzun zamandır temas halinde. Geçtiğimiz sezon İtalya’nın Parma takımında forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Cezayirli golcünün gelmeye hazır olduğu belirtildi. Trabzonspor’un da istediği Cezayirli oyuncunun gönlünün Bursa’da olduğu ifade edildi. Belfodil daha önce Lyon, Inter, Bologna, Livorna gibi takımlarının formasını giymişti. Diğer alternatif Kleber Laube Pinheiro’nın bonservisi ise Porto’da. 

30 MAÇTA 12 GOL

25 yaşındaki golcü geçen sezonu Estoril’de kiralık olarak geçirdi. 1.88’lik forvet 30 maçta rakip fileleri 12 kez sarstı. Kulübüyle 2016 yılına kadar anlaşması bulunan Kleber için teknik heyetin olumlu referanslar edindiği öğrenildi. Maritimo’da 41 maçta 16 gol, Porto’da ise yine 41 maçta 11 gol atan Brezilyalı oyuncunun piyasa değeri 2 milyon 200 bin Euro olarak gözüküyor. Bu iki isimden birisinin transferinin gerçekleşmesi bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X