Belfodil ve Josue hayırlı olsun

Bölükbaşı, her iki oyuncuyla da anlaşmaya vardıklarını açıkladı. İshak Belfodil’in yarın Bursa’ya geleceğini söyleyen Başkan Recep Bölükbaşı, Josue’nin ise en geç cuma günü imza atacağını bildirdi.

Belfodil ve Josue hayırlı olsun

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yeni sezon öncesi iyi bir kadro kurmak için önemli transferler yaptıklarını, son olarak da İshak Belfodil ve Josue’yle anlaşmaya vardıklarını söyledi. 

Transfere doymadıklarını ifade eden Bölükbaşı, ‘Kadromuzu yeni isimler Mert, Erdem, Sivok, Necid, Sedat Berisha ile güçlendirdik. Kiralık oyuncularımız döndü. Altyapıdan 11-12 oyuncu bizimle çalışıyor. Onlardan 1-2 arkadaşı Almanya kampına götürmek istiyoruz’ dedi.

2 futbolcu daha alacağız

Transfere devam edeceklerini ifade eden Başkan Bölükbaşı, ‘İki oyuncu ile görüşmemiz sürüyor. Cezayirli golcü İshak Belfodil Cuma günü Bursa’ya gelecek. Babası, avukatı ve menajeriyle anlaştık. Porto’dan eski oyuncumuz Felipe Josue tamam. En geç cumartesi burada olacak. Önümüzdeki hafta her şey bitmiş olur. Şener Özbayraklı kendi talebiyle gitti. Jose Fernandao bizimle olmak istemedi. Mevcut kadroyu bozmadık’ diye konuştu.

Trabzon deplasmanı güzel

Fikstürü de değerlendiren Recep Bölükbaşı, ‘Hayırlı olsun. Yeni sezonda taraftarlarımızın beklentileri var. Onlara cevap verecek kadro oluşturmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezona oranla daha iyi kadro oluşturmak istiyoruz. Deplasmanda Trabzonspor ile başlamak güzel. Onlarla iyi ilişkilerimiz var. Süper kupa maçını Osmanlı Stadı’nda Galatasaray ile oynayacağız Bu maçı kazanıp sezona kupa ile başlamak istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X