Belhanda için Olympiakos iddiası

Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos, Galatasaray’dan gönderilen Younes Belhanda’nın peşinde.

Belhanda için Olympiakos iddiası

Galatasaray‘da sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda transfer döneminin gözde oyuncularından olmaya başladı. Daha önce İspanya’dan Valencia‘nın ilgilendiği Faslı oyuncuya bir talip de Yunanistan’dan çıktı.

Komuşunun önde gelen takımlarından Olympiakos, Belhanda ile ilgilenen kulüpler arasına girdi. to10.gr‘nin haberine göre Olympiakos, 31 yaşındaki oyuncuya imza attırmayı çok istiyor. Detaylo Belhanda analizinin yer verildiği haberde ‘orkestra oyuncusu’ olarak nitelendirilen Belhanda’dan “İstanbul’daki Sultan” diye bahsedildi.

Yunan basını Younes Belhanda’nın Montpellier, Dinamo Kiev ve Galatasaray’da başarılı işler yaptığını anlatırken, kazanılan şampiyonluklardaki Faslının önemini okuyucularına aktardı.

Galatasaray’dan ayrılığı

Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Sivasspor’la 2-2 kalan Galatasaray’da maçın ardından Younes Belhanda yöneticileri ve çimi eleştirince Sarı-Kırmızılı kulüp Faslı oyuncunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmişti.

Belhanda, Sivasspor maçı sonrasında, “‘Biz daha çok pas oyunu oynuyoruz ve buradaki saha zeminine bir çare bulunması lazım. Bu şekilde istediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Koşulları görüyorsunuz, sahanın daha iyi olması lazım. Galatasaray yöneticileri bir çözüm bulmalı. Florya’daki antrenman sahamız bile buradan iyi. Gerekirse dünyanın en iyi bahçıvanlarının tutulup buranın zemininin düzeltilmesi gerekiyor. Twitter’da, İnstagram’da kendine bakacağına, medyaya bakacağına gel statla ilgilen. Bu sahada biz oynuyoruz, hafta sonu geldiğimizde bize futbol oynamak için iyi şartlar sunmaları gerek” açıklamasını yapmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X