‘Belinde silah olanlar beni ezemedi’

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin muhaliflere yönelik ‘Ezer geçeriz’ çıkışına, ”Vallahi belinde silah olanlar beni ezemedi” dedi.

‘Belinde silah olanlar beni ezemedi’

Konya’ya giden Akşener’e partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. ”Başbakan Akşener” sloganları ile karşılanan Akşener, yaklaşık 500 araçlık konvoyla şehir merkezine girdi. Basın toplantısı düzenleyen Akşener, 1 Kasım seçim sonuçlarının MHP’ye yakışmadığını ve potansiyelinin ülkeyi yönetmeye yetecek kadar geniş olduğunu savunurken, ”Keşke genel merkez ve genel başkan bu olağanüstü kurultay talebimizi kendiliğinden yerine getirseydi. Ama korkunun ecele faydası yoktur. Bu kongre olacak. Bu kongreyi mahkeme falan değil, ülkücü irade, ülkücüler istiyor. Benim buradan çağırım şudur, ‘Elinizdeki otoriter imkanları sonuna kadar kullanabilirsiniz. Elinizi tutan yok. Ama kaçmayın. Kaçmayın. Kaçmayın. Çünkü o delege sizin ve sizi seçen delegeniz. Nesine güvenmiyorsunuz?’ diye konuştu.

Bahçeli’nin muhaliflere yönelik ‘Ezer geçeriz’ çıkışı sorulan Meral Akşener, ”‘Ezerim’ kelimesi çok güçlü bir kelimedir. Kişisel olarak buna cevap vermek durumundayım. Vallahi belinde silah olanlar beni ezemedi. Dolayısıyla çok zor, çok zor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X