‘Belki bir şiir kurtarır dereleri’

Prodüktörlüğünü de kendisi yapan şiirin usta kalemi Vural Engin, Madam Alis’in Merdivenleri adlı albümü Ateş müzik ve Kirpi Yapım etiketiyle 16 Şubat’ta müzik ve şiir severlerin beğenisine sunuluyor.

‘Belki bir şiir kurtarır dereleri’

Tamamen kendine has bir yorumu olan sanatçı, Türkiye’de daha önce örneği olmayan deneysel bir çalışmaya imza atıp, müziğin her türüne şiirinde yer verip, önemli müzisyenlerle Rock, Blues, New Age, Mistik Jazz ve Elektronik müzik tarzlarında örnekler verip, Eylem Pelit, Ercan Irmak, İsmail Soyberk, Derya Kadayıfcı, Sinan Cem Eroğlu, Levent Altındağ, Uluğ Özkan ve de Murat Uncuoğlu gibi usta müzisyenlerin beste ve düzenlemelerinden de faydalanmıştır.

Ayrıca sanatçı şiirin evrenselliğine inanıp “Gözyaşı Ülkesi” adlı şiirine 3D Sanatçısı Serdar Çamlıca’yla 3D Sürreal, Soyut bir kısa animasyon film hazırlayıp, İngilizce altyazıyla Uluslararası platformlarda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

İlk klibini Kavak Dalı şiirine çeken sanatçıya Aysun Gültekin bir uzun havayla eşlik ediyor. Sanatçı bu klibini köyü Serdarlı’da yapılmak istenen HES’lere karşı direnen Tortum Vadisi halkına adıyor.

Klip Linki

https://www.youtube.com/watch?v=3Sf0DQqdQzM     

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X