‘Belki de intihar ederim’

19 yıllık eşi Ceyda Sabah’la ayrılığın eşine gelen ünlü sanatçı Coşkun Sabah, içini gazetecilere döktü.

‘Belki de intihar ederim’

GÜZEL GİDEN YUVAYI YIKMAM

Ceyda Sabah’ın, kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtığı Coşkun Sabah, fikir alışverişinde bulunmak üzere yakın dostlarıyla buluştu. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sabah, eşinden ayrılması durumunda intihar edeceği yönündeki sözlerine açıklık getirdi. Sanatçı, ‘Aslında yazıldığı gibi vahim bir olay yok. Ben eşimi, çocuklarımı ve evlilik hayatımı çok seviyorum. Çok güzel giden bir yuvayı yıkmam’ diye konuştu. 

BENİM İÇİN HAYATIN SONUDUR

Önce intihar söyleminin abartıldığını dile getiren Coşkun Sabah, konuşmaya devam ettikçe kendi sözlerinden çark etti. Eşine olan sevgisini cümlelere dökmekte zorlanan Sabah, ‘İntihar etme söylemini, çocuklarıma ne kadar önem verdiğimin bir göstergesi olarak söyledim. Ben hayatımda bu yaştan sonra ikinci eşimi ve çocuklarımı bulamam. Onlar benim için hayatın sonudur. Eğer ayrılırsak intihara değer bir hayat yaşarım, belki de intihar ederim bilemiyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X