Belluschi davası hüsran oldu

Başkan Ali Ay, “Bu konuda eski yönetimle fikir alışverişinde bulunmuştum. Bana kesin kazanılacağını ve kulübün kasasına 3,5 milyon Euro gireceğini söylediler. Bu paradan olmamak için Belluschi’yi almamıştım” dedi.

Belluschi davası hüsran oldu

Bursaspor, eski oyuncusu Fernando Belluschi’ye açtığı tazminat davasını kazanamadı. Sezon başında yeşil beyazlı kulüpten olaylı bir şekilde ayrılarak Meksika’nın Cruz Azul takımına transfer olan oyuncu için FIFA’ya açılan dava olumsuz sonuçlandı. Bursaspor’un 3 milyon 500 bin Euro gelir beklediği davada, gerekçeli kararın açıklanmasının ardından CAS’a başvurulacağı öğrenildi. Bursaspor Başkanı Ali Ay ise konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

NEDEN VAZGEÇTİM?

Göreve geldikten sonra Belluschi’yi takıma geri kazandırmayı düşündüğünü belirten Ali Ay, “Belluschi davasıyla ilgili eski yönetimle fikir alışverişinde bulundum. Bana Belluschi davasının kesin kazanılacağını ve kulübün kasasına 3,5 milyon Euro gireceğini söylediler. Ben de davadan vazgeçmeyip 3,5 milyon Euro’dan olmamak için Belluschi’yi transfer etmekten vazgeçtim” dedi.

YOLUMUZ CAS

Başkan Ali Ay, davanın sonlandığını ve Bursaspor’un kaybettiğini, gerekçeli karar açıklandıktan sonra karşı dava açılacağını da belirtti. Bursaspor’un Hukuk İşlerinden Sorumlusu yönetim kurulu üyesi Hakan Dinçtürk de davanın kendileri adına olumsuz sonuçlandığını ifade ederek, “Gerekçeli kararın kulübümüze ulaşmasını bekliyoruz. Ardından CAS’a itirazımızı yapacağız. Oradan arzu edilen kararın çıkacağını tahmin ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X