Belluschi yaşa takıldı

Bursaspor eski yıldızının son durumu araştırdı fakat endişe edilen konu oldukça farklı. Orta alana 31 yaşındaki Merter’i alan yeşil beyazlılar, 32’lik Pablo Martin Batalla’yı da düşünerek 33 yaşındaki Tangocu’nun transferini gündemine alıp kapattı.

Belluschi yaşa takıldı

Bursaspor’da transfer arayışları devam ediyor. Orta alan için 31 yaşındaki Merter Yüce ile prensip anlaşmasına varan yeşil beyazlılar, bu bölgeyi daha da güçlendirmek için eski yıldızı Fernando Belluschi’yi gündemine aldı. Geçen sezon başı olaylı bir şekilde Bursaspor’dan ayrılan ve ilk olarak Meksika’nın ardından ülkesinin yolunu tutan Tangocu için yeşil beyazlı yönetimin son durumuyla ilgili bir araştırma yaptığı öğrenildi. 

BÖYLE ORTA SAHA OLMAZ

Şuan San Larenzo’da forma giyen Belluschi’nin yaşının 33’e gelmesi Bursaspor yönetimini düşündüren tek konu. 31 yaşındaki Merter Yüce ile 32 yaşındaki Pablo Martin Batalla’nın yanına Belluschi’nin de gelmesi durumunda yaş ortalamasının yükselecek olmasının endişesini yaşayan yeşil beyazlı yönetimin bu transferi rafa kaldırdığı bildirildi.  Başkan Ali Ay’ın bu bölgeye daha genç bir isim düşündüğü gelen haberler arasında. 

TRANSFER MASAYA YATIRILACAK

Bursaspor’dan sonra gittiği Meksika’nın Cruz Azul gerekse ardından formasını giymeye devam ettiği San Lorenzo kulüplerinde istediklerini yapamayan Fernando Belluschi’nin de ülkesinden ayrılmayı düşünmediği belirtiliyor. Bu arada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun pazartesi günü Bursa’ya gelerek yönetim kuruluyla transferi tüm yönleriyle masaya yatıracağı belirtildi. Hamza Hoca’nın istediği bazı oyuncularla ilgili yönetime bir rapor sunacağı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X