Belluschi’nin yerine o geliyor

Daha önce anlaşmaya varılan 26 yaşındaki futbolcunun çarşamba günü Bursa’da olması, perşembe günü de imza atması bekleniyor.

Belluschi’nin yerine o geliyor

Fernando Belluschi’nin Bursaspor ile yollarını ayırmasının ardından alternatif isimlere yönelen yeşil beyazlılar, Arjantinli oyuncunun boşluğunu Parma ile sözleşmesi sona eren Cristobal Jorquera ile dolduracak. 

Menajeri ile birlikte çarşamba gecesi Bursa’ya gelmesi beklenen Şilili yıldız, perşembe günü imza atacak. 

Teknik Direktör Ertuğurul Sağlaman’ın 2013 yılında Eskişehirspor’dan an öğrencisi olan Jorquera, kırmızı siyahlı ekipte kiralık olarak forma giymiş ve performansı ile göz doldurmuştu. 26 yaşındaki futbolcunun, İtalyan kulübü Parma ile olan sözleşmesi sona erdi. 

Antrenman yapacak

Parma’da geçen sezon 1 gol atan Jorguera, 14 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine Şilili yıldız, Almanya kampına kadar çalışmalarını Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirecek. 

2009 yılında ilk kez Şili Milli Takımı’na çağrılan tecrübeli oyuncu, futbol hayatına Cola Cola’da başladı. Jorguera, Nublense, Unión Española ve  O’Higgins’te kiralık olarak forma giydikten sonra 2011 yılında Genoa ve ardından Parma’ya transfer olmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X