‘Ben asıl seyirciye üzülüyorum’

Ablası Melis Bursin’in fotoğraf sergisini açan Kerem Bursin, süreleri 3 saati bulan dizilerin oyunculardan çok seyirciyi yorduğunu söyledi.

‘Ben asıl seyirciye üzülüyorum’

NASIL İZLİYORLAR ANLAMIYORUM

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin, İstanbul’daki ilk fotoğraf sergisini açan ablası Melis Bursin’i yalnız bırakmadı. Açılışta çarpıcı açıklamlar yapan Bursin, dizi setlerindeki uzun çalışma sürelerine farklı bir bakış açısı getirdi. Uzun sürelere oyuncular ve set çalışanlarından öte seyirci adına üzüldüğünü belirten Bursin, “Ben asıl izleyiciye üzülüyorum. 3 saat bir diziyi izlemek çok yorucu bir iş. Nasıl izliyorlar anlamıyorum. Settekiler bakımından ise dizi saatleri bu uzunlukta olunca kimseden yüzde yüz verim alamassınız’ dedi.

KIVANÇ’IN DİZİSİNE ÇOK ÜZÜLDÜM

Kerem Bursin, ekrandaki en büyük rakibi olarak gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ hakkında da şaşırtan açıklamalarda bulundu. Uzun çalışma sürelerinin yarattığı verimsizlik nedeniyle iyi projelerin ekrana veda etmek zorunda kaldığını belirten Kerem Bursin, Kıvanç Tatlıtuğ’un dizisi çok güzel bir projeydi. Başarılı olmasını çok istedim. Ama olmadı“ dedi. Özel hayatı hakkında da konuşan Bursin, aşka ayıracak zamanı olmadığını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X