Ben bile dizi izlemiyorum

Kertenkele’nin Şevket’i başarılı oyuncu Umut Oğuz, özetiyle birlikte yayın süreleri neredeyse 3 saati aşan dizilerin seyirci için bir eziyet olduğunu düşünüyor.

Ben bile dizi izlemiyorum

SİNEMA FİLMİ GİBİ DİZİLER

Olay TV’de ‘Hayatın Tadı’ programına konuk olan Umut Oğuz, canlı yayın sonrası Olay Çekirge’ye konuştu. Rol aldığı ‘Kertenkele’ de dahil olmak üzere dizilerin seyirciye eziyet ettiğini düşünen Oğuz, ‘Özetleriyle birlikte yayın süreleri 3 saati aşan diziler yüzünden başrol oyuncuları artık setlerde karavanda yaşıyor. Ben de ölmüş vaziyette eve döndüğüm için kendi dizimi bile izleyemiyorum. Ama zaten ekranın karşısına geçip 2-3 saat dizi izlemek bana şaşırtıcı geliyor’ dedi. 

HOLLYWOOD İÇİN TEZ KONUSUYUZ

Bu arada Amerikan dizilerinin kısa sürelerine dikkat çeken Umut Oğuz, Türkiye’de senaryo yazarlarının artık konu bulmakta zorlandığını itiraf etti. Komedi dizilerinin azalmasının sebebini de kısa süre içinde bu kadar çok esprinin yaratılamamasına bağlayan Oğuz, ‘2 saatlik bir sinema filmi 3-4 ayda çekilirken, aynı süredeki dizinin bir bölümü 5 günde bitiriliyor. Hollywood Türkiye’deki dizilerin çalışma sistemini görse, bizi tez konusu yapar’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X