‘Ben böyle mutluyum’

Hayal Kahvesi Bursa’da konser veren Aslı Güngör, polemik ve tartışmanın bitmediği kadın popçular arasındaki savaştan uzak kalmaya çalıştığını söyledi.

‘Ben böyle mutluyum’

FOTOĞRAF: FIRAT TORAMAN

NEYİN KAVGASINI EDİYORLAR?..

Pop müziğin genç seslerinden Aslı Güngör, Hayal Kahvesi’ndeki muhteşem konseri öncesi Olay TV’de ‘Müzikal Portreler’ programına konuk oldu. Burada Olay Çekirge’ye konuşan Güngör, kadın popçular arasında yaşanan rekabet ve polemikleri anlamadığını söyledi. Kendisinin bu savaşın içinde olmadığını belirten Güngör, ‘Böyle mutlu ve huzurluyum. Aslında bu popçular kadar yapımcıların da savaşı. Herkes mevcut pastadan pay alma çabasında. Oysa ben kendi dinleyici kitlemi, kendi pastamı yarattım’ dedi. 

DUYGUSALLIK ÜZERİME YAPIŞTI

‘Kalp Kalbe Karşı’ şarkısından bu yana yaptığı duygusal parçalarla dikkat çeken Aslı Güngör, bu durumun üzerine yapışmasından da şikayetçi. Arada hareketli şarkılar yazıp söylese de romantik bir imajla anıldığını belirten Güngör, ‘Elbette bütün gün romantik romantik dolaşıp hüzün yaratmıyorum. Evet böyle tanındım ama bunu kırmak için de çabaladım’ dedi. Başarılı sanatçı, yakında yeni albümüyle sevenlerini selamlayacağını dile getirdi. 

Hayal Kahvesi’nde muhteşem bir konser veren Aslı Güngör, müzikseverleri farklı dünyalara taşıdı.

Aslı Güngör, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X