Ben Bursa kızıyım!

Podyum Davet’te sahneye çıkan Linet, her ne kadar İsrail doğumlu olsa da anne tarafının Bursalı olduğunu ve kendini burada memleketinde hissettiğini söyledi.

Ben Bursa kızıyım!

Fırat TORAMAN

Bursaspor As Başkanı Fatih Pulat ve eşi Gülnur Pulat’ın oğulları Refik Bilgin’in sünnet davetinde sahneye çıkan Linet, konser öncesi Olay Çekirge’ye konuştu. Herkes kendisini İsrailli olarak bilse de aslında Bursa kızı olduğunu dile getiren Linet, ‘Benim bütün atalarım dedelerim Bursalı. Annem Altıparmak’lı. Annem konser vermek için İsrail’e gidiyor ve ben orada doğuyorum. Yani Türk kökenli İsrail doğumluyum’ dedi.

BEN OKURSAM HERKES SUSAR

Bu arada son dönemde sanatçıların birbiri ardına çıkardığı arabesk albümleri değerlendiren Linet, kendi iddiasını ortaya koymayı da ihmal etmedi. Yeni furyayla dinleyicinin arabeskten bezdirildiğini düşünen Linet, ‘Bence unutulmuş şarkıları yeniden yorumlasalar daha iyi olur. Şimdi benden de arabesk albüm bekleniyor. Şu anda böyle bir düşüncem yok. Ama ben yaparsam herkes susar’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X