Ben çok suçluyum da camia çok mu temiz?

Alkol alışkanlığı yüzünden kariyerinde sık sık sorunlar yaşayan usta oyuncu Nurseli İdiz, bu konuda sürekli üstüne gelinmesine isyan etti.

Ben çok suçluyum da camia çok mu temiz?

İŞLERİME ENGEL OLUYOR

Başarılı oyuncu Nurseli İdiz, alkol alışkanlığı yüzünden yaşadığı sorunlara artık son vermek istiyor. Bu yüzden sık sık işinden olan İdiz, ‘Bana değil diğerlerine bakın. 2012 yılındaki alkollü görüntülerim kullanılıp duruluyor. O görüntülerin sildirilmesi için mahkeme açacağım. Yeter artık. Aradan 5 yıl geçti. İşlerime engel oluyor bu. Ben çok suçluyum da tüm camia çok temiz sanki. Herkes görecek yakında benim nasıl bir oyuncu olduğumu’ dedi.

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Yönetmenliğini Erhan Yazıcıoğlu’nun yaptığı ‘Aşk-ı Memduh’ adlı oyunda sahneye çıkmayarak olay yaratan Nurseli İdiz, kısa süre önce de ‘Siyah İnci’ dizisi daha başlamadan işine son verildi. Konuyla ilgili konuşan İdiz, ‘Hayatımda hiç sıkıntılı dönem yaşamadım. Gold Film’e ben ihtarname çektim. Çekimim ve günüm belli olmadan böyle bir durum oldu. Davamı açacağım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X