‘Ben güçlü bir kadınım’

Fehmi Dalsaldı, Sinem Yıldız ve Çiğdem Tunç’la birlikte Altın Günü adlı şovu dün Anatolium AVM’de sahneleyen Deniz Akkaya, samimi açıklamalarda bulundu.

‘Ben güçlü bir kadınım’

FIRAT TORAMAN

 

Renkli şovlarıyla AVM ziyaretçilerini güldüren Deniz Akkaya, etkinlik sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

 

Yeni televizyon programında ezilen ve şiddete maruz kalan kadınlara yardım elini uzatan Akkaya, magazincilerin sevgilisi Murat Varol’dan kendisinin de dayak yediği haberlerinin hatırlatılması üzerine; ‘Beni programıma konu olan insanlarla bir tutmayın. Ben fiziki olarak şiddet görmedim. Ben madden ve manen güçlü bir kadınım’ dedi.

ÖNCE ŞOV SONRA KÖFTE

Tiyatrocu yönünü bu kez Fehmi Dalsaldı, Sinem Yıldız ve Çiğdem Tunç’la birlikte Altın Günü adlı şovda sergileyen Deniz Akkaya, Anatolium AVM’de renkli bir şova imza attı. Etkinliğin ardından soluğu Meserret Annem Gibi Köfte ve Izgara’da alan ünlü dörtlü burada kendilerine ziyafet çekti. Ekip arkadaşlarına yemekleri kendi elleriyle hazırlayan Deniz Akkaya, ocak başına geçip köfteleri pişirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X