`Ben mafya değilim`

Önceki gece 51. doğum gününü kutlayan Hülya Avşar, gazetecilerin eski eşi Kaya Çilingiroğlu`na iş aradığı yönündeki iddialara cevap verdi.

`Ben mafya değilim`
Çilingiroğlu için, TRT Haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör’le görüşmek istediği, hatta kendisini görüştürmeyen Güngör’ün sekreterini işten attırmakla tehdit ettiği dedikoduları çıkan Avşar, ‘Böyle bir komedi olabilir mi? Kaya zaten teklif almıştı. Benim insanları işinden kovdurmak gibi bir gücüm yok. Mafya falan da değilim’ dedi.
 
GECEYE JÖNÜYLE BİRLİKTE GELDİ
 
Hülya Avşar’ı doğum gününde yalnız bırakmayanlar arasında eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kardeşi Helin Avşar ve kızı Zehra’nın yanı sıra ‘Benim tek jön”üm’ dediği Medcezir dizisinin Kenan’ı Ali Aksöz de vardı.
 
O gece yeniden başladığı şov programına konuk aldığı Aksöz’ü de kutlama yemeğine davet eden Hülya Avşar, genç oyuncuya övgüler yağdırdı. Avşar, ‘Çağatay Ulusoy’u da çok beğeniyorum. Ali de onun kadar iyi bir oyuncu’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X