Benden nefret ediyorlar

Şarkıları kadar özel hayatı ve dobra konuşmalarıyla magazin gündeminden düşmeyen İrem Derici, yeni açıklamalarıyla yine şaşırttı.

Benden nefret ediyorlar

NEREDEN ÇIKTI BU KIZ?..

Önceki gece kız kıza eğlendikleri mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden İrem Derici, her zamanki gibi ilginç sözler sarfetti. Kısa süre içinde edindiği büyük şöhretin kendisini değiştirmediğini belirten Derici, ‘Bir kısım dinleyici bana ve müziğime aşık. Ama hatrı sayılır bir topluluk da, ‘nereden çıktı bu kız’ diyerek benden bir hayli nefret ediyor’ dedi.

KORKU FİLMİNDE OYNARIM…

Oyunculuk teklifleri aldığını söyleyen İrem Derici, bu konuyla ilgili de yine esprili bir tutum sergiledi. Yapımcılardan kendisini korku filminde oynatmasını isteyen Derici, ‘Gece su içmeye kalktığımda kendimden korkuyorum. Sabah konserden gelmişim, makyajımı silmeden yatıyorum. Sonra kalkıp aynaya bakınca diyorum ki, Allah kahretmesin beni’ diye konuştu.

Hayranlarına dolma saracak

Yeni şarkısı ‘Tektaş’ için kampanya başlatan İrem Derici, kına gecesi ve bekarlığa veda fotoğraflarını gönderen hayranlarına dolma sarıp hediye edecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X