‘Beni bırakın önce onları götürün ne olur’

Antalya’da 2 kamyonetin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

‘Beni bırakın önce onları götürün ne olur’

Kaza, saat 19.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesi ve yakınlarıyla denizden dönen Ayhan Çolak yönetimindeki kamyonet, Sefa Demirel yönetimindeki kapalı kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle minibüs yan yattı. Kazayı görenler minibüsteki yaralıları çıkarmak için seferber oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri, yan yatan minibüste bulunan yaralılar Gülperi Çolak, Kenan Çolak, Doğuş Çolak, Aylin Keser, Ayten Sevinç, Selvi Sevinç ile diğer aracın sürücüsü Sefa Demirel’e olay yerinde müdahale etti.

Kazada yaralanan Aylin Keser acısını unutarak, kendisine yardım etmek isteyen sağlık görevlilerine, “Önce onları götürün ne olur” dedi. Aylin Keser, sağlık ekipleri müdahale ederken kuzeni Doğuş Çolak’ın da elini bırakmadı. Çeşitli hastanelerde tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Öte yandan bu kazayla birlikte 9 günlük bayram tatilinde ölenlerin sayısı 137’ye yaralananların sayısı da 672’ye çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X