‘Beni Cem kandırdı’

Uludağ’da düzenlenen Whitefest’in bu haftaki finalini yapan Hakan Altun, rol aldığı ilk sinema filmi ‘Deli Aşk’ın kadrosuna nasıl dahil olduğunu açıkladı.

‘Beni Cem kandırdı’

Fırat Toraman

Hakan Altun, Beyaz Cennet’te üniversitelilerle buluştu. Konser öncesi konuşan Altun, ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı ‘Deli Aşk’ filmine nasıl katıldığını açıkladı. 

Sanatçı, ‘Müzikle alakalı olunca çok rahat konuşuyorum ama oyunculuk konusunda utanıyorum. Emrah Murat Kaman’ın filminde oynamam için beni Cem Yılmaz ve Zafer Algöz kandırdı. Zafer Algöz zaten yaşam koçum. Yaparsın dedi, ben de oynadım’ diye konuştu.

EVLİLİK PROGRAMI YAPARIM

Magazin dünyasının müzmin bekarlarından olan Hakan Altun, konserinde iki çiftin evlilik teklifine şahit oldu. Şarkıları sayesinde yıllardır bir çok evliliğe sebep olan Hakan Altun, ‘Ama bir ben hiç kimseye evlilik teklifi edemedim. Bu gidişle evlilik programı yapabilirim. İtinayla Esra Erol ve Seda Sayan gibi olabilirim’ dedi. Sevgililer Günü’nde yalnız olacağını belirten sanatçı, hayatını paylaşacağı birinin olmasını diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X