‘Beni çok seveceksiniz’

En önemli özelliği olarak hızını gösteren Joshua John, ‘Umarım taraftarlar oyun stilimi beğenir. Gol ve asist hedefi belirlemedim. Her zaman çok çalışmaya odaklanırım, gerisi zaten gelir’ dedi.

‘Beni çok seveceksiniz’

Bursaspor’un yeni transferi Joshua John yeşil beyazlı kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. 

Transferinin çok çabuk geliştiğini ifade eden tecrübeli kanat oyuncusu, ‘Türkiye’de çok büyük bir takıma geldim. Her şey biranda oldu. Bursaspor’un 5 yıl önce Şampiyonlar Ligi’nde oynadığını biliyorum. Taraftar hakkında çok güzel şeyler duydum. Tesislere gelince çok büyük bir kulübe geldiğimi gördüm. İlk izlenimlerim iyi’ dedi. En önemli özelliğinin hızı olduğunu ifade eden John şöyle konuştu:

HAMZA HOCA’YI TANIYORUM

‘Hızımı kullanarak önemli işler yapmak isterim. Umarım taraftarlar oyun stilimi beğenir. Gol ve asist hedefi belirlemedim. Her zaman çok çalışmaya odaklanırım, gerisi zaten gelir. Sol ve sağ kanatta oynayabiliyorum. Çift santrforlu dönemde de forvet olarak oynadım. Kendimi kanat oyuncusu olarak görüyorum. Bursaspor’a katkı sağlamak için geldim. Hamza Hoca’yı Galatasaray’da elde ettiği başarılardan dolayı biliyorum. Gelmeden önce de Ryan Donk’tan gerek Türkiye gerekse Bursaspor hakkında bilgiler aldım.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X