Beni eşime şikayet ediyorlar!

Rol aldığı dizilerde kötü karakterleri canlandıran Gözde Duru Belge, kendisinden hazetmeyen seyircilerin sosyal medya üzerinden artık eşine şikayet mesajları gönderdiklerini söyledi.

Beni eşime şikayet ediyorlar!

ÜNAL ÖZBAY/RIDVAN DEMİR

 

Geçen yaz işadamı Gökçe Belge ile evlenip Bursa’ya gelin olan güzel oyuncu Gözde Duru Belge, ‘Deniz Yıldızı’ dizisinde canlandırdığı Yıldız ve son olarak ‘Beni Affet’te hayat verdiği Habret karakterlerinin yaptığı kötülüklerin bedelini özel hayatında ödüyor.

Olay TV’de konuk olduğu ‘Renkli Hayatlar’ programına samimi açıklamalar yapan Belge, ‘Ekranda canlandırdığım karakterden hoşlanmayan ve bunu takıntı haline getiren birçok seyirci sosyal medya üzerinden bana demediğini bırakmıyor. Bu çoğu zaman hakaret boyutuna da ulaşıyor. Ama en garibi artık eşime mesaj atıp; ‘Kendisi evde de dizideki gibi kötü mü?’ diye sormaları…’ dedi.

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNU BANA SORSUNLAR

Yaşamını artık Bursa’da sürdüren ancak rol aldığı ‘Beni Affet’ dizisinin çekimleri nedeniyle sürekli Ankara’ya gidip gelen Gözde Duru Belge, hayatının bir bölümünün yolda geçtiğini söylüyor. Dizisinin de günlük yayınlandığını hatırlatan Belge, ‘Bizim sektörde tükenmişlik sendromu diye birşey var. Ben hergün yayınlanan dizimin çekimlerine Bursa’dan Ankara’ya otobüs ve hızlı trenle gidip geliyorum. bu tükenmişlik meselesini bir de bana sorsunlar’ dedi. Canlandırdıkları rollerin üzerlerine yapışmasından şikayet eden meslektaşlarına da atıfta bulunan Belge, ‘Bana da her seferinde kötü roller geliyor. Ama ben bundan şikayetçi değilim. Role küçük büyük diye bakmam. Mesleğimin gereğini yerine getiririm’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X