‘Beni müziğe küstürdüler’

Önce Yeşilçam’da ardından da sahnelerde fırtınalar estirirken bir anda şöhretten uzaklaşan Nil Ünal, bunun nedenini ilk kez Olay Çekirge’ye anlattı.

‘Beni müziğe küstürdüler’

BİR DÖNEME DAMGA VURMUŞTU

Yeşilçam’ın son güzellerinden Nil Ünal, oyunculuk kariyerinin ardından geçiş yaptığı müzik dünyasında bir döneme damga vurmuştu. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan sanatçı, Bursa’da Meyhane-i Salaş’ta dinleyenleriyle buluştu. Konser öncesi Olay Çekirge’ye konuşan Ünal, ‘Plak şirketim o dönem Nadide Sultan’ı yeni çıkarmıştı. Onu şöhret yapmak için beni ve albümü ikinci plana attılar. Ben de müziğe küstüm. Ama bu kadar ara yeter. Yeni albümle geliyorum’ dedi.

‘SULTAN’ ROLÜ BANA YAKIŞIR

Sinema kariyerinde ise Kemal Sunal’dan Kadir İnanır’a dönemin en ünlü sanatçılarıyla başrol paylaşan Nil Ünal, setlerden sahnelere adım atmasıyla beyaz perdeye de veda ettiğini belirtti. Son dönemde gerek Türk sinemasında gerekse televizyondaki başarılı işleri büyük bir gururla izlediğini belirten sanatçı, ‘Bir çok rolü oynadım. Ama bir dönem dizisinde Sultan rolünü çok isterim’ diye konuştu.

Nil Ünal, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X