‘Beni örnek almayın’

Kanseri yenerek hayata tutunan Fatih Erkoç, bir çok müzik tarzıyla uğraşıp 13 farklı enstrüman çaldığını hatırlatarak, aslında yaptığının yanlış olduğunu itiraf etti.

‘Beni örnek almayın’

DÜNYA ÇAPINDA CAZCI OLURDUM

Yazı Bodrum’da teknesinde geçiren Fatih Erkoç, gençlere ilginç bir tavsiyede bulundu. Kariyeri boyunca 13 farklı enstrüman üzerinde çalıştığını hatırlatan Erkoç, ‘Gençler beni örnek almasın. Bir müzisyen bir enstrüman çalmalı ve o tarzda kendini geliştirmeli. Eğer en iyilerden olmak istiyorsanız bu kadar farklı şeylerle uğraşmayın. Yaşamının tamamını caza vermiş olsaydım, dünya çapında olurdum’ dedi.

MÜCADELESİNİ KİTABINDA ANLATTI

Yakalandığı lenf kanserini dinleyenlerinin sevgisiyle yendiğini belirten Fatih Erkoç, tüm bu yaşadıklarını yazdığı kitapta anlattığını söyledi. ‘Avuç İçi Kadar Mutluluk’ adını verdiği kitabını eylül ayında çıkaracağını hatırlatan Erkoç, ‘Bu kitabı, benim gibi hasta olan kişilere fayda sağlamak için yazdım. Kitapta bestelediğim şarkılar şiir olarak da yer alacak’ diye konuştu.

ASIL ENSTRÜMANIM TROMBON

Tam 13 farklı müzik aletini başarıyla çalabilen ve bunu konserlerinde gözler önüne seren Fatih Erkoç, ‘Benim asıl enstrümanım trombon. Caz tromboncusuyum’ dedi.

Bodrum’da ‘Melosh’ isimli teknede kalan sanatçı, haftanın bazı günleri Bodrum’da sahneye çıkıyor, diğer günlerde Bursa ve İstanbul’da müzik çalışmaları yapıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X