Benim de şarkılarım olsun

Kariyerine şarkıcı olarak devam etme kararı alan Defne Samyeli, beste de yaptığını ve artık kendi şarkılarını söylemek istediğini belirtti.

Benim de şarkılarım olsun

HAYALİM AÇIKHAVA KONSERLERİ 

1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında 3. olduktan sonra uzun yıllar haber spikerliği yapan Defne Samyeli, mankenlik, oyunculuk ve dans denemesinin ardından yeni mesleğini şarkıcılık olarak belirledi.

Bir süredir profesyonel olarak sahne yapan Samyeli, ‘Hayatımda yapmak istediğim tek şeyin şarkı söylemek olduğunu anladım. Kendi bestelerim var. Benim de şarkılarım olsun. İnsanlar şarkılarımı dinlesin. Hedefim açık havada sahne almak’ dedi. 

KIZLARIMA DESTEĞİM SONSUZ…

Son dönemde en az kendisi kadar adından söz ettiren kızı Deren Talu’nun da iyi yerlere geleceğine inandığını belirten Defne Samyeli, çocuklarına her zaman destek olduğunu dile getirdi.

Samyeli, ‘Anne kız bir projede olmak isteriz. Benim annem de bana destek oldu. Ben de onlara destek oluyorum, imkan sağlıyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X