Benim için arma önemli

Aydınspor 1923 karşısında ilk kez forma giyen Gökhan Berkay Yıldız, ‘Bizim için bu camiaya hizmet etmek çok büyük onur ve gurur’ dedi.

Benim için arma önemli

Bursaspor formasını Aydınspor 1923 ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası grup maçında giyen Gökhan Berkay Yıldız, Hamza Hamzaoğlu’na teşekkür etti. Gençlerin verilen şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini belirten Gökhan, şöyle konuştu:

‘Hocamın verdiği şansı çok daha iyi kullanabilirdim. Daha çalışmamız gerekiyor. 5,5 senedir Bursa’dayım. Hayalimiz A takım. Timsah Arena, taraftar ve arma.’

Zemin çok kötüydü

‘Bursaspor için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bizim için bu camiaya hizmet etmek çok büyük onur ve gurur. Maça gelecek olursak rakip 10 kişi kaldıktan sonra oyunu domine etmemiz gerekiyordu, olmadı. Zemin olumsuzdu. Ancak şartlar iki takım için de geçerli. Ben bunun arkasına sığınmak istemiyorum. Söylediğim gibi daha iyi oynamamız gerekiyordu. Bunu yapabilecek kapasitemiz var.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X